Dereliction to dining

It was important for us to enjoy the space and to have a good working environment. The area appeared to be the remains of an old greenhouse that had long gone but a massive amount of smashed glass covered the area. We raked a huge amount up but aside from sieving the soil we decided to cover it and use as a hard standing. We have planted some of the area with nectarines and peaches along the front edge of the remains of the greenhouse wall and kiwis and figs along the back wall using the existing wires

Re-establishing edges to paths made sense for the immediate entrance, somewhere to sit, have lunch and appreciate the garden was an added benefit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s